Agilis tanfolyamok

HU EN
Scrumstudy minősítések

Scrumstudy minősítések

A VMEdu vezető szerepet tölt be a szakmai képzési és tanúsítási ágazatban, több mint 500 000 diák képzését segítette elő 3500+ vállalatnál több mint 150 országban 800+ képzési partnerből álló globális hálózatán keresztül.
Ki is a VMEdu? A VMEdu-t a Sequoia Capital finanszírozza, egy kaliforniai kockázatitőke-intézet. A Wall Street Journal a Sequoia Capitalt "az egyik legmagasabb kaliberű kockázatitőke-eszköznek" nevezte, és megjegyezte, hogy "a Szilícium-völgy egyik legmeghatározóbb kockázatitőke-eszköze". Az RM az általa finanszírozott vállalatokról ismert, és a WSJ becslései szerint a NASDAQ értékének 19%-át a Sequoia által finanszírozott effektívek teszik ki. A Sequoia olyan cégeket támogatott, mint az Apple, az Aruba Networks, a Google, a YouTube, a PayPal, a Cisco Systems, az Oracle, az Electronic Arts, a Yahoo!, az NVIDIA, a Navigenics, a Cotendo, az Atari, az Ameritox, a Kayak, a Meebo, az Admob, a Zappos, a Green Dot és a LinkedIn. Az rm rendelkezik ce-ekkel az Egyesült Államokban, Kínában, Indiában és Izraelben. A Sequoia a világ minden tájáról fektet be vállalatokba.
Scrum Developer Certied (SDC™)
Scrum Developer Certied (SDC™) tanusítvány a Scrum Team tagjainak számára, és azoknak, akik bármilyen Scrum csapattal kapcsolatba lépnek, együttműködnek.
A kurzus sikeres elvégzése után a hallgatók képesek lesznek hatékonyan alkalmazni a Scrum eszközeit, megértik az értékeit illetve részt tudnak venni a ceremóniákon a Scrum projektekben.

Scrum Master Certied (SMC™)
Scrum Master Certied (SMC™) minősítés Scrum Masterek számára szükséges. Az gilis gondolkodásmód elsajátítása, az értékeken és ceremóniákon át a csapatdinamika, konfliktuskezelés és a ceremóniák hatékony vezetése is része a képzésnek.


Scrum Product Owner Certied (SPOC™)
Scrum Product Owner Certied (SPOC™)a Product owner az üzleti érintettek képviselője a Scrum projekt során. Követelmények összegyűjtése, User story-k megalkotása, azok hatékony darabolása, együttműködést segítő eszközök, priorizálás, közös nevező - illetve a szerepkör klasszikus nehézségei, azok feloldása.

SCRUMstudy Agile Master Certied (SAMC™)
SCRUMstudy Agile Master Certied (SAMC™) a Scrum alapfeltételei nem minden esetben adottak a valós életben. Ez a certificate számos más agilis keretrendszer segítségével olyan tudást biztosít, amivel bármilyen adottságok mellett is hatékonyan segíti az Agilis gondolkodásmód valóságba ültetését.