Dr. Pálvölgyi Lajos, PMP

image

Pálvölgyi Lajos a PROJECON Projekt Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója.

Több évtizedes kül- és belföldi szakmai tapasztalattal, és PMI Project Management Professional (PMP®) nemzetközi minősítéssel rendelkező program- és projektmenedzser, projektigazgató, tanácsadó és tréner. Pályáját kutatóként kezdte az MTA Pedagógiai Kutatócsoportjában, majd az MTA Pszichológiai Intézet tudományos munkatársa lett. 1982 után a németországi Digital Equipment GmbH alkalmazásában különböző informatikai projektekben vett részt, később ugyanitt a projektmenedzsment képzés vezetője lett.

Magyarországon főként infokommunikációs területen vezet projekteket. 1997 és 2005 között a Matáv Rt. számos nagy kiemelt projektjének felelős vezetője volt. 2009-től főképp a Magyar Telekom Nyrt. számára nyújtott projektvezetési és adatvédelmi tanácsadási szolgáltatást. A Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökhelyettese 2005-től 2009-ig. A Project Management Institute (PMI) Magyar Tagozat alapító tagja, valamint alelnöke 2003-tól 2017-ig. Hosszú évek óta több vezető kül- és belföldi felnőttoktatási intézmény meghívott előadója, oktatója.

Az Akadémiai Kiadónál megjelent több projektmenedzsment szakkönyv lektora, ezek között a „Projektmenedzsment útmutató” (PMBOK® Guide magyar változat) szaklektora és a honosítási projekt vezetője 2006-ban, valamint projektvezetője és fordítója 2013-ban ill. társfordítója 2019-ben. Számos további előadás és publikáció szerkesztője, lektora, szerzője. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Felsőoktatás- és Innovációkutató Csoport tagja. Kutatási érdeklődése: pedagógiai folyamatok modellezése, képességek mérése, projektalapú tanulás digitális környezetben, oktatási innovációk és pályaedukáció.

>>> Interjú Pálvölgyi Lajossal...

>>> Facebook profile

>>> LinkedIn profile

>>> ResearchGate profile

>>> Academia profile

>>> Publikációs jegyzék

 

image

PMSZ Szakmai Teadélután (2018). Fotó: Csényi Sándor.

 

image

KAPCSOLAT: Örömmel fogadjuk üzenetét ezen a címen: info@projecon.hu . Vagy e-mail küldéséhez kattintson ide >>>

(c) PROJECON Kft. Minden jog fenntartva.